Algemene informatie

Reservatie - betaling:

Reserveren kan in ons kantoor en telefonisch, per post of via email. Iedere reservatie wordt bevestigd door een huurcontract van zodra een voorschot (30% van de reserveringsprijs, minimum 300€) wordt betaald.

Het saldo dient betaald te worden ten laatste 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huurperiode. In geen geval worden sleutels overhandigd wanneer de volledige reserveringsprijs en waarborg niet zijn betaald.

Wij verwijzen naar onze algemene voorwaarden indien de huurder niet tijdig het saldo betaalt of zijn reservatie opzegt.

Gelieve de betalingen volgende bankrekening uit te voeren:
IBAN:BE61 3200 5088 0917 Bic code: BBRUBEBB

Opgepast: bij buitenlandse transacties zijn bankkosten voor rekening van de huurder!

 

Annulatieverzekering:

In de vermelde reservatieprijs is geen annulatiedekking inbegrepen.

 

Uw aankomst

Uw vakantie start vanaf 15u. U kan de sleutels van uw appartement in ontvangst nemen op kantoor tijdens de kantooruren. Mocht u evenwel op een ander tijdstip arriveren dient u zich in contact te stellen met het kantoor voor een andere regeling.

Samen met de sleutels (2 sets) krijgt de huurder een informatie -en invulformulier. Het invulformulier is nodig om alle opmerkingen over netheid, zichtbare schade, opmerkingen over het appartement te vermelden. Dit formulier dient u af te geven bij Agence Lefebvre-EScalona Nv binnen de 48 uren na uw aankomst. Dit document zal aangewend worden bij eventuele problemen bij de controle na het verlaten van het appartement.

 

Huurwaarborg

Naast de huurprijs is er steeds een waarborg te betalen door de huurder. Dit dekt eventueel onvoorziene uitgaven zoals herstelling van schade of diefstal. Mogelijke verwarmingskosten of poetskosten worden met de waarborg eveneens verrekend.

Het saldo van de waarborg wordt u terugbetaald ten laatste tegen het einde van de maand volgend op de einddatum van de huurperiode door middel van een gedetailleerde afrekening. Terugbetaling gebeurt op de door u opgegeven bankrekeningnummer. Buitenlandse klanten bezorgen hun bankrekeningnummer in IBAN formaat, aangeduid met de BIC (Bank Identification Code) van hun instelling. Eventuele transactiekosten zijn ten laste van de huurder.

De waarborg bedraagt  150€.

 

Uw vertrek

Vertrek is voorzien uiterlijk om 10u. Na het vertrek van elke huurder inspecteert een afgevaardigde van Agence Lefebvre-EscalonaNv ( of een firma aangesteld door Agence Lefebvre-Escalona Nv) het verblijf. Wij zijn bijzonder streng op de netheid van de sanitaire installaties (toilet, lavabo, bad en/of douche) en de keukentoestellen (fornuis, gootsteen, koelkast, diepvries, microgolf, koffiezet). Mocht de huurder het goed verlaten zonder grondige reiniging of zonder voorafgaande verwittiging daarvan, laat Agence Lefebvre-Escalona Nv een poetsbeurt uitvoeren. De kosten hiervan worden van de huurwaarborg afgehouden. De beslissing wordt door Agence Lefebvre-Escalona Nv autonoom genomen.

Wenst u het appartement te laten reinigen door een kuisploeg, vragen wij u ons dit schriftelijk te melden uiterlijk 3 dagen voor uw vertrek.

 

Optie volgend jaar

Als huurder van Agence Lefebvre-Escalona Nv bieden wij u een persoonlijke en vrijblijvende optie voor het volgende jaar. Gedurende de maanden November- december ontvangt u een optiebrief met de mogelijkheid voor het boeken van dezelfde vakantiewoning en dit voor dezelfde periode in het volgende kalenderjaar. Wenst u gebruik te maken van deze voorkeursbehandeling, dan volstaat het ons te contacteren en wij boeken uw vakantiewoning voor het nieuwe kalenderjaar. Indien u niet op het aanbod wenst in te gaan, hoeft u hiervoor niets te doen, en wordt pas op het einde van de optieperiode uw vakantiewoning aan nieuwe kandidaat huurders aangeboden.